האם היא משחקת אית? זה מבאס כי היא מוצאת חן בעייני

שגיא בן 26 | כתב את השאלה ב-09/11/18 בשעה 15:56

אני בן 26 יום אחד חבר הפתיע אותי בבוקר עם הודעה הכרתי לך מישהי בהצלחה..התחלתי לדבר עם הבחורה בפייסבוק לאחר יומיים יצאנו לדייט שנמשך שעה וחצי(בית קפה) דיברנו על החיים בתור סדונטים.. הרגשתי שהיה לי כיף הבחורה יפה ומבחינת האופי אני אוהב בקיצור אני ממש מעוניין שזה ימשך...שהגעתי הביתה שלחתי לה הודעה שהיה לי כיף ואני אשמח לראות אותה שוב היא רשמה שהיא גם נהנתה....יום למחרת דיברנו ובלילה שלחה לי הודעה הרגשתי טוב כי ראיתי נכונות מצידה....יום למחרת גם דיברנו סיפרה לי העל העזרה שקיבלה מהלימודים מההורים ובשורה התחתונה נהלנו שיחה בהודעות שהיא מגיבה כול שנייה וללא משחקים..שזה טוב ואז הגיע היום 5 (שבעצם אנחנו מכירים רק חמישה ימים אבל מה זה פאקינג משנה אם ביום שלפני הכול זרם) ומה שקרה ביום החמישי:

שאלתי אותה האם בא לה להיפגש אמרה ששנראה לה שכן אבל היא תדע מחר בצהריים

-למחרת בצהריים שלחתי לה הודעה היא רשמה שיש לי חיים ארוכים כי בא היא בדיוק תכננה לשלוח לי הודעה

שאלתי מה לגבי הערב אמרה שהיא עובדת(כאילו יום לפני היא לא ידעה!!) ושתסיים בעזר

אמרתי לה שמבחינתי השעה בסדר אבל מה היא רוצה

היא אמרה שתעדכן אותי שתחחיל את המשמרת

אמרתי סבבה

המשכנו עוד מעט לדבר 2 הודעות וזהו לאותו יום היא לא עידכנה אותי לא נעליים

(אז אולי הראיתי נכונות יתר או לחץ קטן ששאלתי יומיים ברצף האם מתאים לה מצד שני יום לפני היא דיברה איתי חלק...בנוסף מה אני אמור להסיק שהיא לא בעניין..לשחק משחקים אני לא יודע אני

האם להגיד לה שאני רוצה להמשיך להכיר אבל בצורה ששתי הצדדים רוצים...או העצה הטיפשית של לזרום ולצפות להודעה בעוד שבוע ולחיות עם זה בשלום...כי אנחנו לא מכירים באמת אבל זה מרגיש לי דפוק מה אני אמור לעשות כרגע האם היא משחקת איתי זה מבאס כי היא מוצאת חן בעייני

משחק?לחץ?

כן

לא

לא סגורה