האם ללכת לשתיית שחרור ולמסיבה של ידידה טובה?

אנונ בן 21 | כתב את השאלה ב-03/11/18 בשעה 16:08

יש לי ידידה ממש טובה שהכרתי בצבא ושירתה איתי חלק מהשירות שלי.
אני כביכול כבר משוחרר כמה חודשים והיא משתחררת בעוד כשבועיים.

אנחנו בקשר עד היום למעשה ומדברים אבל בקושי נפגשים..
מה שכן, זאת באמת ידידה טובה כי היא בשירות היינו די קרובים וגם הגענו לבסיס ביחד ויצאנו ממנו ביחד.. גם כשהשתחררתי אז בשתיית שחרור שלי היא קנתה לי מתנה עם חבר טוב שלי.. בקיצור הבנתם את הקטע..

עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע אם ללכת לשתיית שחרור שלה בבסיס בגלל האנשים שם בעיקר.. יש כמה אנשים מהגף שלי שאני לא ממש רוצה לראות למרות שזה לפרק זמן די קצר..
הקטע גם שאני הייתי די ליצן בשירות שלי והרבה צחקו ממני לטובה אז יתלהבו שאני אבוא אבל סתם ישגעו אותי..
בנוסף יש שם שתי חברים שאני כביכול משגע אותם בחודשים האחרונים בצחוק ויהיה לי לא נעים לראות אותם עכשיו.. ויהיו עוד כמה בנות שהיא מזמינה לשתייה שלה שהשתחררו כבר וגם את חלקן לא נעים לי לראות בגלל גם בין היתר שלאחת מהן לא הגעתי לשתייה שלה ובטח זה לא נעים שהיא תראה שלשלה לא הגעתי ושל השנייה אני כן מגיע..

ויש עוד קטע.. יש לי חבר ממש טוב שלי שלאחרונה אנחנו לא מדברים כי היה ריב קטן והוא גם מתכנן להגיע לשתייה שלה ולמסיבה ולא נעים לי יהיה לראות אותו שם.. אם היינו בקשר וכן הייתי מגיע אז הייתי מגיע איתו כי יש לו רכב..

בנוסף לכל השיקולים האלה מצטרף גם השיקול של האם לקנות לה משהו בתור מתנה קטנה אבל לא נעים שם ליד כולם..

והשיקול האחרון הוא המסיבה שלה.. היא חוגגת בוילה עם עוד חברה טובה שלה ומוזמנים אולי 40 איש..
אני לא הכי מרגיש בנוח ללכת בגלל עצם העובדה שיביאו לשם הרבה אלכוהול ושתייה ואני אחד שלא שותה.. אולי רק בירות.. ומה שיילך שם יהיה מזעזע כי כולם יהיו שתויים לגמרי..
אני חושש מהלחץ החברתי הזה שיגידו לי למה אני לא שותה ואני תמיד עושה את הקטעים האלה ובגלל השתייה אני מבריז לחברים טובים שלי ביציאות ולא מגיע עם תירוצים..

ידידה שלי אוספת כסף למסיבה שהיא עושה ועוד לא שילמתי לה אני לא יודע אם להגיע בגלל הסיבה הזאת.. זה יהיה מפגר להגיע לשם בלי לשתות ובלי כלום..

אני יודע שזה ארוך אבל ממש אשמח אם תייעצו לי ברצינות מה לעשות בכל המצבים האלה... ממש לא נעים לי יהיה לא להגיע לשניהם כי היא ידידה טובה שלי והיא תפגע..

מה נכון לעשות?

תגיע להכל

תגיע רק לשתייה ולא למסיבה

תגיע רק למסיבה

אל תגיע לשום דבר..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"