אשתי טוענת שאוהבת אותי אך לא נוגעת בי בכלל, לחפש מישהי שתמלא לי את המחסור?

מיואש בת 45 | כתבה את השאלה ב-23/10/18 בשעה 21:11

שלום לכולם

עם אשתי 19 שנים מתוכם 10 נשואים , 2 ילדים מקסימים , סקס מצויין אבל......

היא לא יודעת לגעת או להחמיא , או לנשק או כל דבר שקשור במגע.

תוענת שהיא אוהבת אבל מתבתא רק במילים .

היינו אצל יועץ נישואים עזר בתחומים רבים אך לא בזה , שיניתי את המראה שלי , הורדתי משקל מ 90 ל-70 , עושה ספורט , מסור מאוד מעולם לא הסתכלתי על נשים אחרות.

שנתיים אחרונות היא רק למדה למרות שזה הרחיק מאוד בנינו וגרם לקרע עמוק יותר.

אחרי שמחכה לזה שנים ועם המון הבטחות שזה ישתנה לא קורה כלום , נמאס לי לחכות ולשמוע כל הזמן תרוצים ץ

ירד לי ממנה שאני כבר לא מעוניין לחכות או לשת פעולה , מרגיש מנוצל , מרגיש שהיא מנצלת את הטוב לב שלי והיא יודעת שתמיד אני היה שם וזה מרתיח אותי

שקלתי להתגרש אבל לא רוצה לעשות קרע במשפחה , שוקל לחפש מישהי שתמלא לי את החוסרים , אבל אני לא גבר שבוגד , מצד שני לא מקבל יחס של גבר בבית

אשמח לתגובות

לבגוד ? , להפרד , להציע נישואים פתוחים

נישואים פתוחים

לבגוד

להתגרש