איך מוצאים חברים?

רועי בן 24 | כתב את השאלה ב-22/10/18 בשעה 19:04

שלום לכולם. אני במצב שמאוד מעיק עליי. מאז שהשתחררתי מהצבא (שנתיים) אני מרגיש שהחבורה שאני נמצא בה כל אחד יחסית התרחק אחד מהשני. אנחנו מדברים ויוצאים פעם בשבועיים לאכול משהו וזהו. כמעט וחוץ מזה לא עושים כלום. אני לא זוכר מתי יצאתי בסופש בפעם האחרונה (יכול לספור את מספר הפעמים בשנתיים האחרונות על שתי הידיים). בחיים לא נסענו לחו"ל או אפילו לאילת כל החברים. כבר התייאשתי לשאול אותם אם הם רוצים לעשות משהו או לנסוע לאנשהוא. אני מרגיש שכל פעם שאני מדבר איתם על ללכת לאיזה מקום אני מתחנן אליהם.
כל פעם יש להם משהו אחר אם זה עבודה או סתם סיבה. אני עובד מהבית ופשוט מרגיש עצוב הרבה פעמים במהלך השבוע כי אני בקושי יוצא מהבית ומרגיש שאני מבזבז את השנים היפות שלי על על עבודה וכלום. אני מרגיש שקשה לי להתחבר לאנשים אולי זה גם בגלל זה.
אני מאשים את עצמי ולא יודע איך אני יכול למצוא אנשים חדשים להתחבר אליהם..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"