אוהב את אשתי אבל לא נמשך אליה. מה לעשות?

עדן בן 29 | כתב את השאלה ב-22/10/18 בשעה 21:17

היי חברים מה קורה? אשמח להקבל את חוות דעתכם.
אני בן 29 נשוי +3 יוצא עם אשתי מגיל 17.
קצת בקצרה, יש לי חיים מאושרים, אני אוהב מאוד את אשתי, אני דואג לה ולילדים, מפנק, מכבד, ומפרגן הכי הרבה בעולם, כמובן שזה הדדי ואפילו יותר, לא יכולתי לאחל לעצמי אשה טובה יותר, אני אוהב את אשתי ברמות שאין דברים כאלה, אשתי בשבילי היא באמת הכל בחיים, היא עזרה לי בימים שלא ידעתי מאמין יבוא עזרי היא תמיד תומכת ומחזקת גם כשהיא בעצמה לא במצב משהו.
לפני חודש נולד לי ילד אחרי 2 בנות והאמת שזה גרם לי אושר עצום, אבל אז משהו השתבש, מאז כבר לא בא לי על אשתי (ולכל מי שחושב שיש לי מישהי מהצד או שבא לי על מישהי, אז ממש אבל ממש לא!) אבל משום מה אני כבר לא נמשך לאשתי למרות שהיא מצידה ההפך לגמרי, לא יודע למה דווקא עכשיו זה קורה אבל אני ממש ממש מבואס על עצמי, כי אשתי היא האשה שלא מגיע לה דבר כזה גם אם הוא לא תלוי בי, אני מפחד ללכת ליועץ זוגי מהסיבה שאז כשאשתי תראה שזה הגיע לזה אוליי משהו בה יתחיל לבאס אותה ואין שום סיכוי בעולם שאאכזב אותה בשום צורה, אני עדיין רוצה רק את אשתי ואוהב רק אותה מה לעשות?

עדן צירף תמונה לשאלתו: