תלונה למשטרה ללא הוכחות - כדאי? אחי הגדול תקף אותי, תלש לי המון שיער וחתך אותי

lidrktz בן 22 | כתב את השאלה ב-20/10/18 בשעה 20:27

שלום. אני בן 22 ומתגורר אצל ההורים. לפני בערך שבוע וחצי אחי הגדול אשר מסוכסך איתי המון שנים תקף אותי פיזית אחרי שעשיתי רעש כדי לא לתת לו לישון (עשיתי זאת כי אני רוצה שיעזוב את הבית-הוא בן 47 ואנחנו בסכסוך ארוך שנים).
שאר בני המשפחה איימו עליי שיצדדו בו וישמשו לו כעדים מה שלא יקרה. הפחד שלי זה שהמשטרה תחליט לצדד בו ויעשו נגדי כתב אישום שזה ממש "כתם" שפוגע במוניטין לאן שלא אלך. כדאי? אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על המשטרה. אין לי ניסיון בדברים האלה.אבל ממש מגיע לו. הוא נוראי וגרם לי נזק- תלש לי המון שיער ועשה לי חתך דק אבל ארוך בצוואר. אם אראה זאת למשטרה זה ייחשב כסוג של הוכחה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"