אני חושבת שבעלי מגזים עם העונשים לילדים, הוא אומר שאני לא יודעת לחנך

מתלבטת בת 34 | כתבה את השאלה ב-19/10/18 בשעה 20:08

שלום
ילדים בני 6 וחצי 5 וחצי שלוש ושנה
לבעלי יש דולרים מחביא בכספת שאנחנו משתמשים בהם כשאנחנו נוסעים לחו"ל
הגדולים רבו ולכן בעלי לקחת להם את האקס בוקס ושם למעלה בארון
טיפסו על הארון כדי לקחת את האקס בוקס וגילו את הכספת שהיתה פתוחה משום מה
לקחו חבילה של דולרים ולמען האמת אני לא יודעת כמה כסף היה בפנים כי השטרות היו חצויים וחתוכים
אמרו שלא ידעו שזה כסף אמיתי (לא יודעת אם להאמין או לא), בגלל זה לקחו
אומרים שהורידו את זה למטה ובן ה3 קרע את זה, בן ה3 אומר שהם שיחקו עם זה ורבו על הכסף והתחילו לקרוע אותו
כל הזמן הזה אני הייתי עם אמי בחצר עם הקטן ולא ידעתי מהמתרחש
בעלי לקח להם את האקס בוקס לחודשיים כרגע הם נמצאים כבר שלושה שבועות בלי זה
מתחננים ובוכים להחזיר את זה מדברים על זה כל היום הוא לא מוכן אומר שילמדו להתנהג יפה
אני אמרתי לו ששלושה שבועות זה מספיק בתור עונש מה גם שהם משתוללים. כשאין להם את זה
בגלל זה יורדת איתם כל יום לגינה ואין לי לפעמים חשק לרדת כל יום לגינה.
אני רוצה להחזיר להם את האקס בוקס בעלי אומר שאני לא יודעת לחנך שהם ילדים מספיק גדולים לדעת שלא קורעים כסף שצריך ללמוד לקח
מה גם שכל פעם שהם מתנהגים לא יפה הוא מחרים להם את הפלייסטיישן והאקס בוקס ונמאס לי מזה כבר הרי זו אני שסובלת שאין להם את זה.
מכיוון שאני נמצאת איתם משעה 2 בצהריים והוא מגיע רק בחמש בערב וה3 שעות האלו שאין להם מה לעשות בצהריים מוציאה אותי מדעתי.
הם לא אוהבים לראות טלויזיה אוהבים לשחק
החזרתי להם את האקס בוקס והוא הגיע. וכעס עלי.לקח את זה שוב ושם בארון
לאחרונה מוציאה את זה ללא ידיעתו ולפני שחוזר הביתה מחזירה את זה לארון הילדים לא אומרים כלום

האם הוא נוקט ביד קשה מידי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"