לשמוע בקול אמא ואבא או ללכת בדרך שלי ולעבוד פרילנסר? אמא שלי מרגישה שהיא נכשלה

חיימק'ה בן 43 | כתב את השאלה ב-17/10/18 בשעה 19:53

אני נשוי + 2, הקמתי משפחה והצלחתי להתפרנס בכבוד רב מעולם התוכנה אך מעולם לא התעשרתי והגעתי לחופש כלכלי.
בסביבתי הקרובה אני מרגיש כוכב, כולם מאמינים שיום אחד אני אפרוץ , אצליח בגדול ולפעמים שואלים אותי איך זה לא קרה עד עכשיו.
בכל פעם שרציתי לפתוח עסק עצמאי, מייזם או כל רעיון אחר היו הורי מתחילים להפחיד אותי.
אבי מיד היה מספר לי 3 סיפורים ברצף על אנשים שנכשלו ובגדול, ואמא שלי שכלכך מאמינה בי הלחיצה אותי שאתחיל לעבוד כבר... בכל עבודה ובכל מחיר... ערך מכובד אך לא תואם את הערכתה הרבה אלי.

בחודשים האחרונים אני מובטל וחושב על הקמת עסק והמשך עבודה כפרילנסר.

היום ספרתי לאמא שלי שהעברתי הרצאה בהתנדבות בכיתה של הבן שלי,
אמא הייתה מאוכזבת שאני מבזבז את הזמן שלי.
אמא שלי מרגישה שהיא נכשלה יחסית לאמא שלה - הבנים של אמא שלה עשירים
ואני נכשלתי כי אני לא עשיר כמוהם.
היא מצדיקה את עצמה בזה שהיא לא רוצה להיות צבועה, ובזמן שכולם שותקים היא היחידה שאומרת המלך ערום.
כל זאת אחרי שדברתי עם אמא שלי אתמול יותר משעה ושיתפתי אותה והסברתי לה, והשקעתי זמן כדי לשכנע אותה ולקבל את ברכתה שכלכך חשובה לי בדרכי המקצועית החדשה.

מה לעשות?

להמשיך בדרכי ולהפסיק לדבר על הנושא עם אמא שלי

להמשיך לספר אבל לא להתרגש מהתשובות שלה ולמצוא את העמק השווה

להקשיב לאמא שלי ומהר למצוא כל עבודה שתתן לי פרנסה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"