אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אני מרגיש שמתנהל בישראל קמפיין שנאה נגד גברים. אני מדמיין או שיש דברים בגו?

Alex בן 26 | כתב את השאלה ב-17/10/18 בשעה 20:49

במוצ"ש שמעתי את אושרת קוטלר אומרת דברים נוקבים על "גל הטרור הגברי" בפאתוס נסער ונפוח, בעקבות ידיעה על שוטר אתיופי שירה באשתו. מאז שמעתי עשרות פעמים במהדורת חדשות ותכניות שונות על הטרור הגברי. כאילו שיש גזירה שווה בין מקרים אנקדוטליים של גברים שרצחו את בנות זוגם לגל פיגועים של ארגון טרור. כאילו שאותם הרוצחים הם שלוחיהם של הגברים הישראלים באשר הם שם, והם מונעים ע"י אידיאולוגיה פוליטית כלשהי. זה נשמע לי מאד לא נכון ולא הגון. זה כמו למנות יחד את כל הילדים והילדות שנרצחו ע"י אמותיהן, ולמרבה הצער יש לא מעט, ולדווח בדאגה על אינתיפאדת האמהות. ולגבי אלימות בתוך המשפחה - יש לי שכנה בבניין הסמוך (אני חולק איתם מרפסת) שבכל הזדמנות צורחת על בעלה ומקללת אותו, ועוד זוג שכנים בדירה סמוכה, ושם המצב הרבה יותר גרוע והיא ממש מתעללת בו. ומדובר באדם מבוגר ומאד חביב. הסיבה שאני ער היא שבארבע בבוקר הגברת צרחה על בעלה צרחות מקפיאות דם שהוא לא הדליק לה את הבוילר. אבל מי שצופה במהדורות חדשות או תכניות אקטואליה בעברית מקבל את הרושם שנשים בישראל זה כמו יהודים באוקראינה בימי פטליורה. אשמח לדעת אם אני לא היחיד שמרגיש כך.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"