בן הזוג עזב ונעלם, מרגישה אבודה, איך להתמודד?

טוני בת 32 | כתבה את השאלה ב-16/10/18 בשעה 16:06

היה לי בן זוג בשנה האחרונה
הזוגיות היתה מדהימה טובה ובריאה מדברים המון רמת פתיחות וכנות מטורפת היינו מבלים המון טסים הרבה לחול היתה אהבה ענקית . מרוב שהיה מדהים כבר היה לי מוזר שהכל היה טוב מידי .
באיזשהו שלב עברנו תקופה לא טובה ..בן זוגי עבר נפילה כלכלית הוא התרחק מכולם וגם מימני . חייבת לציין שכשהתקופה החלה כל הזמן דאגתי התקשרתי שאלתי שאלות להבין מה קורה איתו הוא לאט לאט התרחק כבר לא התקשר כל בוקר או סימס, נהיה עצבני וקצר, אי אפשר לדבר איתו , נלחצתי והתקרצצתי עוד יותר (יודעת שעשיתי טעות ) הוא נפרד מימני ומאז נעלם לא מתקשר לא מסמס
וזה אחרי תקופה של שנה שאנחנו דבוקים אחד לשניה הוא היה אומר לי מהבוקר עד הערב שהוא מטורף עלי שאני כל עולמו (אגב אני נראית טוב ..מאוד) .. לא יודעת איך להתמודד אני לבד ללא משפחה וחברים חייבת לציין שאני נורא רגישה הוא היה כל עולמי אני מאוהבת בו ואוהבת אותו מרגישה שיותר לא יהיה לי אף אחד מרגישה שאני לא שווה כלום לא מוצאת מהבית אני בדיכאון ולא מפסיקה לחשוב למה הוא נעלם לי מה עשיתי מה קורה מרגישה אבודה גם אם רוצה לצאת אין לי עם מי ואין לי לאן (חברים חברות כולם נשואים רובם עם ילדים..) לא מצליחה להתרומם כבר המון זמן . תודה לכל העונים .