יש דרך להגדיל את הפין בצורה טבעית (או לא טבעית) ?

אנונימי בן 18 | כתב את השאלה ב-16/10/18 בשעה 13:19

אני בן 18 ובעל איבר קטן מאוד שמבאס לי את החיים, גודל של 12-12.5 כשעומד ועובי 11.5-12.
אוטוטו (נובמבר) אני מתגייס ואני בפחד מוות מהמקלחות (מתגייס לקרבי) ושלא נדבר בכלל על יחסי מין שאני רק חושב על לחשוף את הגודל ומת מפחד ובושה (היה לי הזדמניות, לא ניצלתי אותם).
וכן בטח תגידו ש13 זה ממוצע ואני לא רחוק מזה אבל בואו, תכלס אנחנו יודעים שזה לא נכון ולרוב יש 15 ויותר ואני עם איבר קטן מאוד.
בקיצור השאלה שלי היא כזאת, הבנתי שיש דרך של מתיחות שיכולות להגדיל את האיבר, מישהו ניסה ויכול להעיד שזה עובד/ לא עובד?
ועוד שאלה- לגברים בעלי מיקרופינס הבנתי שיש אפשרות לעשות ניתוח שמגדיל ב2 ס"מ האם יש אפשרות לעשות את זה גם לאנשים שאין להם מיקרופינס? (לפחות לא רפואית, כי נפשית לגמרי יש לי מבחינתי.)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"