לאקס יש חברה, לא רוצה לאבד אותו. מה לעשות?

הילה בת 16 | כתבה את השאלה ב-15/10/18 בשעה 16:31

אני והאקס ידידים ונפרדנו לפני שנתיים אני זאת שנפרדה כי הייתי מושפעת ממעגל חברים משותפים שלנו.
והוא הבן אדם הכי מדהים שאני מכירה הוא מצחיק, רגיש, עמוק, חכם , סבלני ויש לו עיניים מדהימות והוא כל מה שחלמתי עליו ולא הבנתי את זה שהיינו ביחד.
הוא עוזר לי לזרום עם מצבים ואני איתו מרגישה עם יותר ביטחון אני מרגישה נאהבת ולא במלחמה יום יומית עם עצמי.
יש לנו כימיה כזאת גם בלי מילים אנחנו פשוט מרגישים אחד שני .
אני כל כך אוהבת אותו הוא נותן לי כל כך הרבה טוב ושמחה חיים אבל הוא המשיך הלאה יש לו חברה והוא מתנהג ואומר שהוא באמת מחבב אותה.
ואני רואה אותו בכל מקום אנחנו באותה כיתה אני רואה אותו עם החברים שלנו אני כל הזמן מחפשת אותו עם עיניים שלי אני לא מסוגלת לעזוב לשחרר.
אני כבר לא מסוגלת עם חלומות בהקיץ ואז שוב ליפול.
אני לא רוצה לאבד אותו הוא פתח לי דלת לעולם חדש יותר טוב אבל אני לא מסוגלת להיות רק ידידה שלו ולקוות שמתישהו נחזור.

להמשיך איתו את הקשר

לדבר איתו

להתעלם ממנו

לנסות לעזוב את זה