בצבא ונתמכת כלכלית באמא שלי. איך להחזיר לה את הכסף?

לא יודעת מה לעשות בת 20 | כתבה את השאלה ב-14/10/18 בשעה 14:26

אני בת 20 בצבא , ואני גרה עם אמא שלי אם חד הורית שלא מקבלת מזונות. נשארו לי עוד חודשיים לשירות אמא שלי כרגע משלמת לי על המחיה בבית על האוכל טלוויזיה ואינטרנט שיש בבית ודברים בסיסיים. אני עובדת בזמן הצבא אבל מצלילה הכניס משכורת מאוד נמוכה וכן נתמכת כלכלית על ידי אמא שלי. לפי כמה ימים היא החליטה שהיא מחשבת כמה כסף אני בזבזתי על עצמי (על דברים כמו אוכל מהמכולת השכונתית ואירוע אחד של איחור לבסיס ושימוש בגט טקסי שהיא מימנה לי ) היא טוענת שאני חיה על הצוואר שלה ושהיא לא מעוניינת לשלם לי יותר על כלום ושנמאס לה. אני לא אוהבת לקחת ממנה כסף אני משלמת עצמי על הפלאלפון אבל בגלל המשכורת הנמוכה מהצבא איו לי ברירה. היא אישה קשה ששותה והרבה פעמים מתעללת מילולית אני מאוד אוהבת אותה אבל היא אומרת שנמאס לה ממני שאני כבר בת 20 יכולה לממן את עצמי .אני משתחררת עוד חודשיים ועתחיל הכניס משכורת של פלוס מינוס 6000 בחודש ואני רוצה להחזיר לה את הכסף שהיא "בזבזה" עליי , אחרי שאחזיר אתחיל לחסוך לטיול שאני עושה אבל היא לא מוכנה להקשיב רק צועקת טוענת שאני עשקתי אותה היא לא רוצה להסתכל אליי, אני כבר לא יודעת מה להגיד לה זאת גם לא הפעם הראשונה שהשיחה הזאת מתנהלת.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"