אני שוקלת יותר מכל המשפחה שלי ביחד וזה מביך

רג'ינה פלנג'י בת 14 | כתבה את השאלה ב-13/10/18 בשעה 11:27

תמיד הייתי מעט עגלגלה זה אף פעם לא הפריע לי יותר מדי אבל לאחרונה שמתי לב שאני קצת גודלת אבל לא משהו רציני
אתמול ישבנו כל המשפחה לארוחת ערב ובאתי לקחת צלחת נוספת כשאבא שלי פתאום אמר לי שהוא חושב שאני מגזימה ושאני השמנתי נורא בזמן האחרון אמא שלי אמרה לי שהיא מסכימה איתו ושהיא חושבת שהמצב לא בריא כמובן שהתעצבנתי כי איך אפשר להגיד כזה דבר לנערה מתבגרת ושבכלל זה שטויות ושהם מגזימים אז אבא שלי הציע שנשקל כולנו כל אחד עלה על המשקל ואז הגיע תורי. התוצאה- 96 ק"ג (אני מטר 60) זה 17 ק"ג מעל אבא שלי שהוא כביול הכי כבד במשפחה. היתה שתיקה עד שאחים שלי התחילו פשוט לצחוק... אני לא יודעת מה לעשות כי אני ממש שונאת ספורט ואין מה לעשות אני אוהבת לאכול ואני לא יכולה פשוט לוותר על זה
הצעות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"