תפקידים לבנות בצבא - התלבטות, האם יש משהו מומלץ?

רוני בת 16 | כתבה את השאלה ב-13/10/18 בשעה 18:41

היי,
יש לי עוד זמן .. בכיתה י״א אבל כבר קיבלתי צו ראשון ואומרים שצריך להגיע לפחות עם כיוון למה אני רוצה לעשות בצבא.
בהתחלה חשבתי מדריכה של משהו, אולי מכית אבל עכשיו שמעתי על יחידת עוקץ ורציתי לשאול אם יש לכם מידע על התפקידים האלו ? קראתי מידע אבל זה לא מספיק לי וכל החוות דעת ישנות מאוד...(לפחות לגבי עוקץ) אם אתם מדריכים/ הייתם אז איזה ואיך עובר/עבר התפקיד? כנל מכים ולוחמי עוקץ
אשמח לפירוט לגבי כל ההליכים לפי מה שזכור לכם- מהצו הראשון , יום מאה(לבנות) ומיונים אם היו וכו׳

עדיפות לזה שבנות יענו כי בכל זאת ניראה לי שזה שונה ממין למין

אגב אם יש לכם תפקיד שאתם עושים כרגע והוא טוב לכם- אשמח שתספרו לי עליו(:
תודה מראש! (:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"