ההורים שלי מפלים בין האחים כך שאחי חי על חשבונם, מה שיוצר מריבות. מה לעשות?

עומר בן 29 | כתב את השאלה ב-09/10/18 בשעה 20:21

שלום אני בן 29 ויש לי עוד שני אחים בני 30 ועוד אחד בן 22.
אני נמצא בזוגיות כבר שנתיים עם בחורה בת 25.
אחי בן ה22 נמצא בזוגיות טרייה כבר 4 חודשים
והאח בן ה30 נמצא בזוגיות כבר 13 שנה (נשוי עם 2 ילדים כבר)
הסיפור שלי הוא כזה:
אני עד לפני הזוגיות הקיימת שלי לא הייתי מצליח למצוא זוגיות ארוכה ואחי הגדול מצא את הזוגיות שלו בגיל מאד מוקדם.
אני עד המקרה הייתי אח מפרגן ומשפחתי ודוד נפלא לשני האחיינים שלי בני4 ו2 .
עד לפני 8 שניםהיינו גרים בדירה שיש בה2 חדרים ל3 אחים,האח הגדול ישן עם האח הקטן באותו החדר ואני הייתי בחדר משלי
לא היינו מסתדרים אני והאח הקטן.
לפני 8 שנים עברנו לדירה שיש בה חדרים לכולם וגם דירה בגג עם כניסה נפרדת.
מן הסתם האח הגדול שהיהבזוגיות מאד ארוכה עלה לחדר למעלה והתחתן והביא 2ילדים
ובזמן הזה היה גר בדירה למעלה לא שילם לא חשמל לא מים והרבה פעמים אכל אצלנו למטה.
אני בין השנים הכרתי את הבת זוג שלי ומאד התקדמנו וזה הגיע למצב שהתחלתי להסתכל על העתיד שלי,על זהש8 שנים אחי גר למעלה לא מבזבז על כלום ואישתו לא עובדת,קרתה לה תאונת דרכים התחילה לעבוד חצי יום ולאחר מכן הפסיקה לעבוד בכלל.
מעצלנות וטוענת שהיא שומרת על הילד הקטן ובגלל זה לא עובדת היא ״חוסכת ״מעון.
כמו שאתם מבינים המצבשלי ושל הבת זוג שלי מאד התערער והיו מלא מריבות בינינו בגלל שהיא טוענת שאין שיוויון בבית ושההורים שלי אפילו לא הגבילו אותו בזמן שהוא חיי למעלה ולא מפנה את הדירה לאחים שלו.
הם לא חסכו כסף כי הוא מרוויח 7 אלף והיא לא עובדת
אני מוצא את עצמי רב עם ההורים שלי על המקרה הזה ללא הפסקה וגם בזוגיות שלי יש מלחמות.
אני רק מקבל מהם את התשובה:הוא עם 2 ילדים ואין לו אפשרות לצאת החוצה.
אתה לא תעלה למעלה.
מה שגורם לי ולבת זוג שלי לערעור ביחסים שלנו ומהפחד שלה להיכנס למשפחה ללא שיוויון.
הואתמיד היה הילד הנערץ.
הוא פחות משפחתי תמיד ישלו תלונות ואת הילדה הגדולה שלו בת 4 אמא שלי גידלה בבית שלנו 3 שנים.
כי היא לא עבדה.
ובזמן הזה האישה שלו עבדה חצי ימים.
אני שואל אותכם מה אני יכול לעשות?
האם אני טועה במחשבה שלי כלפי ההפליות?
אנחנו במצב של כמעט פרידה ב100 אחוז בגלל הסיטואציה הזאת.
והבת זוג שלי מאד חרוצה לפני כניסה לתואר ועובדת ועם שאיפה לעומת האישה של אחי שהיא מאד עצלנית ולא בחורה מלומדת בכלל.
אנחנו ראינו את עצמנו מתחתנים והכל מתפרק לנו מבין הידיים!
ההורים שלי כועסים על הבת זוג שלי שהיא מתערבת בדירה למעלה
וההורים שלה מאד מעורערים מהסיבה להפלייה.
אני חחיב את העזרה שלכם.
אגב אחי הגדול והאישה שלו קיבלו דירה מההורים שלה שכרגע בדירה אמא שלה וסבתאשלה גרות שם.
מהשאומר שהם לא מעוניינים לעבור לגור שם

האם יש הפלייה בבית?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"