מפחדת לחזור הביתה מהעבודה כי יש בתחנה סודנים

מפוחדת בת 21 | כתבה את השאלה ב-17/03/14 בשעה 21:00

היי. אני עובדת כל יום מהצהריים עד שעות הערב ומאוד מפחדת לחזור הבייתה כי בתחנה שבה אני צריכה לחכות עומדים הרבה סודנים. הם מאוד מפחידים אותי ואפילו סודני אחד התחיל לדבר איתי לא הבנתי מה הוא אמר כנראה דיבר בסודנית או משו.
אין מי שיחזיר אותי הבייתה, לפעמים חבר שלי מחזיר אותי שהוא יכול אבל אני לא רוצה להטריח אותו יותר מידי ויש מצבים שהוא פשוט לא יכול להחזיר אותי.
אין לי טרמפים מהעבודה כי כל אחד גר ביישוב אחר וזה לא בדרך שלו ולא נעים לבקש כל הזמן טובות מאנשים כאילו אני לא עצמאית.
כל פעם שאני עומדת בתחנה יש שם סודנים ואני ממש רועדת מפחד, הם מאוד מאוד מפחידים אותי לא יודעת למה אבל אני בקושי עומדת מהפחד אני רועדת כולי ובלחץ ועד שהאוטובוס מגיע לוקח הרבה מאוד זמן. אין לי רישיון וגם אם היה לי אין לי רכב שאני יכולה לנסוע בו הלוך חזור לעבודה.
אני לא גזענית או משהו פשוט כבר קרו מקרים שסודנים אנסו בנות יהודיות. ויש להם מבטים מוזרים כאלה. מה עושים עם זה? יש אפשרות לפנות לראש העיר בבקשה שסודנים לא יסתובבו בשעות הערב על מנת שאנשים יוכלו לחזור בלב שלם מהעבודה?
לא נעים לי כל המצב פשוט לא יודעת מה לעשות? הגוף שלי לא מגיב טוב כשהוא רואה אותם בחושך. כשאני מגיעה לעבודה אין לי בעיה כי זה באור יום ויש אנשים.
שוב פעם אני אגיד אני לא גזענית חלילה, פשוט לא מרגיש לי נוח לעמוד לידם בתחנה משהו כמו 30 דק' כי האוטובוס תמיד מתעקב. תמיד אני בחרדות ובחששות שאני עומדת שם ולא חסר מקרים שבנות ניפגעו מהם.

אשמח לקבל מכם עצות מה אני אמורה לעשות במצב כזה? לדבר עם מישהו? או שפשוט להמשיך לעמוד שם ולחכות לאוטובוס ומה שיקרה יקרה?

תודה רבה רבהה:)

לדעתכם הפחד שלי מוצדק?

כן ברור הוא מוצדק בהחלט

לא את סתם חרדתית, תורידי הילוך

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"