מתחם הייעוץ של איגי

איך לספר לחברה הכי טובה שלי שאני אוהבת אותה או אם בכלל לספר לה?

אנונימי גיל: 18 | כתב את השאלה ב-02/10/18 בשעה 16:37

אוקיי אז הסיפור הוא כזה: אני ביסקסואלית כבר כמעט שנה, אף אחד מהמשפחה או מהחברים הקרובים לא יודע על כך (יש מישהי אחת בשכבה שיודעת כי היא גם ביסקסואלית). יש לי חבורה של בנות ואנחנו ממש קרובות ואחת מהן יותר קרובה אליי מהשאר (כל אחת מבית ספר אחר). אני והחברה הקרובה נפגשות מלא גם בלי החבורה ויוצאות ביחד. באיזשהו שלב החלטנו שתינו שהיא תפגוש את החברים שלי מבית הספר שלי ואני אפגוש את החברים שלה מבית הספר שלה. הכל היה טוב ויפה אני נפגשתי עם שלה והיא עם שלי ואז יום אחד בבית הספר אחד החברים מבית הספר שלי שאל אותי האם החברה שלי שהבאתי איתי ביסקסואלית.. אמרתי לו שלא למרות שאני לא יודעת אבל בכל זאת השאלה הזו הטרידה לי את המחשבות מלא זמן... לפני כמה ימים נפגשו עוד פעם הבנות מבתי הספר השונים והחברה הזו אמרה שאנחנו (אני והיא) כמו זוג לסביות (בצחוק)... בערך שעתיים אחר כך היא ניסתה לנשק אותי מול כולן וברחתי ממנה והרגשתי רע שככה הגבתי אבל לא היה לי את האומץ לומר את זה... אני לא יודעת מה לעשות עכשיו כי מצד אחד היא אחת החברות הכי טובות שלי ואני הכי סומכת עליה בעולם בקשר להכל וחבל לי להרוס את זה ומצד שני אני מתה עליה ואני מרגישה שאני אוהבת אותה באופן שונה משאר האנשים... אני גם לא יודעת אם היא בכלל בקטע של בנות ואני גם לא יודעת איך לספר לה את זה וגם איך היא תגיב... מה לעשות? (אם בכלל לעשות משהו...)