יש לי איחור של מעל 270 ימים במחזור, יש לי שחלה פוליציסטית, מה לעשות?

שחלה פוליציסטית בת 14 | כתבה את השאלה ב-26/09/18 בשעה 16:29

אוקיי אז יש לי איחור של מעל 270 ימים במחזור. לפני חודשיים בערך הלכתי אל הרופא, והתברר שיש לי שחלה פוליציסטית. בדקתי בגוגל מה זה, והתברר שהגודל של השחלה שלי הוא לא כמו שהוא צריך להיות ויש לי דברים נוזליים כאלה שנקראים "ציסטות" אשר מגדילות את הגודל, ובגלל זה אני לא מבייצת ואין לי מחזור.

כתוב גם שאמור להיות לי יותר טסטוסטרון (הורמון המין הגברי) מאשר אסטרוגן (הורמון המין הנשי) ולכן אמורות להיות לי תופעות כמו צמיחה מירבית של שיער גוף (מה שאני לא חושבת שיש לי, כי יש לי שיער ברמה בינונית), אקנה (אני חושבת שאני יכולה להגדיר את עצמי כבעלת התופעה הזאת) ונשירת שיער הקרקפת (לא). חייבת לציין שבעקבות המחלה, אני מקבלת מחזור שלוש פעמים בשנה.

יהיה לי גם קושי להיכנס להיריון, ופה אני רוצה לשאול אתכן - האם אתן, בעלות השחלה הפוליציסטית, ניסיתן להיכנס להיריון ולא הצלחתן בגלל המחלה? מנסות? אתן לוקחות כדורים? האם יש כמה מכן שכן הצליחו באופן טבעי, ללא כדורים, עם השחלה הפוליציסטית - להיכנס להיריון? המחלה אמורה להוות לי בעיה בעתיד? תודה על הקדשת הזמן 3>

יש לכן שחלה פוליציסטית?

בחיים לא שמעתי על זה עד השאלה הזאת

כן, יש לי ואני מנסה להיכנס להיריון ובגלל זה אני לא מצליחה!

לא, אין לי אבל אני יודעת מה זה

כן ואני מתבגרת בדיוק כמוך והמחזור שלי לא סדיר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"