זה אני. הבחור הזה, שלא יכול להרגיש. כל דבר בחיים נהפך למשחק, הרגל דפוק?

שם בן 20 | כתב את השאלה ב-25/09/18 בשעה 18:36

לנסח את זה בצורת שאלה אני לא מצליח, לא חושב שצריך גם. אני כן יכול לרשום מה אני מרגיש.

היי, זה אני. הבחור הזה, שלא יכול להרגיש. כל דבר בחיים נהפך למשחק, הרגל דפוק? לא אם תשאלו אותי באמצע היום.
אתה קופץ מיעד ליעד, כל דבר משחק, בעבודה - הרצון להיות הכי טוב.. הוכחת? אתה יכול להמשיך ליעד הבא.
נשים? אתה מתגאה ביכולת שלך להפוך אנשים לכלים במשחק שלך. אתה תדע מה להגיד לה כדי לגרום לה ליפול, אבל עדיין בסוף תוכל להגיד לה "אמרתי לך". היא כבר עמוק בפנים ואתה ממשיך כרגיל.
אתה מניע אנשים לפי הגחמות שלך, תמיד תמצא תשובה הגיונית לכל דבר.
באיזשהו שלב, אתה עובר עוד יעד ועוד יעד, ותכלס... אף מקום שהיית בו לא ישכח מי אתה. ואתה תעלם זה יקרה כאילו בלי שליטה. כי התרגלת, התרגלת להיות "סוויצ'ר". להיות, לכבוש, ללכת.
בלילות, כשאתה לבד אתה פתאום מתחיל לחשוב עד כמה תקינה ההתנהלות שלך.
כל כך נפגעת בעבר שנהיית אדיש, אדיש לכל המסביב. רגיל לעשות לעצמך. בורח מכל סיטואציה שיש בה טיפה של רגש.
אתה בורח מאנשים שעושים לך טוב, אלו שאיתם אתה מרגיש.
התחושה הזו גורמת לך להיות פגיע, אתה לא אוהב את התחושה הזו. שונא חוסר וודאות.
לפני שמגיעה הזריחה, אתה מקפל את כל המחשבות האלו. לוקח שאחטה ארוכה לריאות.
וקם יום למחרת במטרה לכבוש עוד יעד.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"