אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

חברה שלי נוגעת בי בציבור, גם באיבר המין, מה זה אומר?

Tyga בן 21 | כתב את השאלה ב-22/09/18 בשעה 21:18

היי יש לי בת זוג מקסימה בגילי אנחנו בני 21 האמת שמה שאני יכתוב ישמע לחלקכם קצת מוזר או רחוק מהמציאות.

אז ככה חברה שלי נוגעת בי הרבה בציבור בעצם המון לא הרבה נוגעת לי באיבר מין בקולנוע בתורים ללונא פארק ובמיוחד בציבור רציתי להבין ממה זה יכול לבוא כששאלתי אותה היא אמרה שיש לי גוף חביק שאי אפשר להפסיק לגעת בי ולעמוד בזה אבל זה מוגזם היא נצמדת אלי כשאנחנו מדברים נצמדת עם האזור האינטימי שלה לשלי כשאנחנו גם ליד חברים אני יודע שאמרתי ששאלתי אותה ולשאול זה הכי טוב... אני חייב לציין גם שאני לא בדיוק מסכים לזה אני מזיז לה את היד ואומר לה שזה לא לעניין אני יהיה אמיתי בתור גבר זה מחמיא שככה רוצים לגעת בך בלי הפסקה אבל נורא מביך וכמו שאמרתי זה לא הזמן ולא המקום.. בכנות גם יש לי גוף ממש של מתאמן אני מתאמן מקצועי קוראים לי ווין דיזל הישראלי אז לא מאשים אותה חחח טוב נחזור לנושא האמת שלאותה הידידה שהפריע לראות את חברה שלי נדבקת אלי עניתי שגם לי זה מפריע אבל אני באתי לפה לראות ובמיוחד כדי לשאול איך זה היה מרגיש לכם להסתכל עלינו מהצד? נגיד בכיסא בסרט לידנו או במקום ציבורי אחר ומה היה עובר לכם בראש באותו רגע איזו מחשבה איזה רגש? והאם יש לכם איזשהו רעיון עצה לפשרה או פתרון?

מבטיח לעדכן ולענות בתגובות אם תגיבו לי תודה רבה לכולם אגב השאלה מופנית לנשים ולגברים כאחד אולי אפילו נשים יותר כי חשוב לי לדעת מה נשים יחשבו יש לכן פשוט תפיסת עולם אחרת שיודעת להאיר לנו הגברים את דרך המחשבה הנכונה

מה אתם חושבים וחושבות מותר לה לגעת בי ככה בציבור? ממש עושה לי ביד על המכנס זה לגיטימי? אני אפילו יראה לה את תוצאות הסקר

כן מותר לה תן לה גם זה מחמיא ככה להרגיש גבר מושך

לא זה לא מכבד ולא צנוע ( הדעה שלי) מציין אני ניטרלי בשאלה הז

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"