נכנסתי להיריון ולא יודעת ממי?

לא יודעת מה לעשות בת 16 | כתבה את השאלה ב-22/09/18 בשעה 18:46

היי אני בת 16 וחצי וקודם אני מבקשת שלא תשפטו אותי..
יש לי חבר אנחנו ביחד שנה ואנחנו שוכבים כבר חצי שנה רק עם קונדום ואני לא לוקחת גלולות כי אני לא יודעת לבלוע כדורים..
בכל מקרה אני די בטוחה שבגדתי בו עם ידיד שלי לפני שבועיים כי השתכרנו אצלו בבית ממש לא בכוונה... ובאמת לא הייתי מודעת למה שאני עושה ומאוד מתביישת ומתחרטת על זה.. הוא גם מסנן אותי מאז..
עשיתי היום בדיקת היריון ויצא חיובי ובכיתי את החיים שלי... אני באמת ילדה ואני כל כך מפחדת אני גם נפשית לא יכולה להרוג עובר ולעשות הפלה...
איך לדעת אם זה מחבר שלי או מידיד שלי ? ואיך לספר בכלל ? ולמי ? אני ממש לא יודעת מה לעשות !

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"