מתחם הייעוץ של לוינסקי

שאלה 231626

הזמן

דווח

נהל

עשיתי למישהו מין אוראלי, האם אני יכול להידבק מאיידס?

אנונימי בן 20 | כתב את השאלה ב-24/09/18 בשעה 20:33

אהלן...סליחה אם אני אשמע מגעיל או משהו כזה,אבל אתמול חבר בא אליי והחלטנו לנסות את זה, איך זה.. אני "הגשמתי" את הפנטזיות שלי, לא כזה אהבתי עם גבר, ביניהם לקקתי לו את התחת ומצצתי לו.. לא התחברתי בכלל לכל הקטע הזה,עכשיו חשוב לציין שהוא לא גמר לי בפה אלא מה שכן יצאו לו טיפות כאלה, זה שיוצא לפניי שגומרים
עוד דבר שחשוב לי לציין,הוא התקלח לפניי עם סבון..עכשיו השאלה אם יש סבירות לקבלת איידס? אני ממש מפחד, אשמח לעזרה עם אנשים מנוסים.והאם אתם מציעים לי להיבדק ואיך מתחילים את הפרוצודורה הזו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"