בהריון או לא בהריון? חייבת לשאול

מבולבלת בת 25 | כתבה את השאלה ב-13/09/18 בשעה 18:54

שמעו אני יודעת שזה לא אתר של רפואה או משהו אבל אני רוצה לשאול לאלה שמבינים או עברו הריוניות
קודם כל אני ובעלי לא משתמשים באמצעי מניעה מתעניינים בילד אבל אני חובה משהו לא מובן וזה משגע אותי אני בפעם האחרון קיבלתי מחזור ב4.8 שנמשך 6 ימים ואני משתמשת במכשיר שנקרא דייזי שעוקב אחרי מתי ומה אני אמורה לקבל, קודם כל עשינו את זה ביום שאני שיא יכולה להיות בהריון אני מודעת לזה
עכשיו כול החודש אני מודד במכשיר והוא מראה שאני עדיין במצב אדום שזה פרייה וזה לא עובר לימים הבטוחים ואז נהיה צהבהב וישר שאול אותי עם אני במחזור ואני לא מבינה מה הקטע ושבוע לפני שאני אמורה לקבל מחזור פתאום בא לי תחושה שאני עומדת לקבל מחזור וזה לוחץ לי אל ה"קקי" ועושה גזים וזה נהיה כאבים לשירותים ו הייתי אמורה לקבל מחזור ב4-8 ולא קיבלתי למרות שאני הרגשתי שעומד להגיע ולא מגיע לי המחזור ומאחר בשבוע ועשיתי בדיקת הריון והיא שלילית ולא נראה שמחזור רוצה לבוא אני ממש מבולבלת מה הקטע אני אמורה לחכות עוד שבוע לעשות בדיקת דם אם תצא חיובית או לא ? חייבת לציין קראתי הכול באיטרנט וסיבות למה מאחר המחזור וזה לא תואם שום מאמץ גופני, סטרס ,ירידה חדה במשקל.

אני בהריון?

כן

לא

תחכי עוד שבוע שבועיים

תלכי לרופא נשים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"