האם לאמא שלי יש עילה להזמין לי משטרה?

נטל בת 21 | כתבה את השאלה ב-11/09/18 בשעה 21:15

אמא שלי אמרה לי שאם אני "אתחרפן" ואריב עם מישהו בבית ואצעק עליו בצורה מוגזמת היא תזמין לי משטרה (כמובן שהיא תחליט מה זה "בצורה מוגזמת") והם יתנו לי צו הרחקה ואז אם אני אפר אותו ישימו אותי בכלא.
אם נתעלם מהבעייתיות הברורה של הדבר הזה שעושה לי רע נפשית לשמוע עד כמה היא לא סובלת אותי, האם מבחינה חוקית זה באמת אפשרי? כמובן לא מדובר על אלימות פיזית
למשטרה אין בעיות קצת יותר חשובות לטפל בהן?

ושאלה נוספת, אם היא תחטוף עלי קריזה ותעיף אותי מהבית,
קודם כל האם זה מותר חוקית? אני מניחה שכן כי אני מעל גיל 18 אז היא לא חייבת להרשות לי לגור כאן
אז אם זה יקרה, מה האפשרויות שלי? יש מגורים מוזלים לחיילים משוחררים או משהו כזה? הייתי חיילת בודדה אם זה קשור

נטל צירפה תמונה לשאלתה:

האם באמת יכולים לשים אותי בכלא על זה?

כן

לא

תלוי (לפרט בתגובה)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"