ההורים שלי רוצים שאעשה ספורט ואני פשוט לא רוצה, איך לגרום להם להפסיק לדחוק בי?

עידו בן 14 | כתב את השאלה ב-11/09/18 בשעה 10:40

אני לא סובל מעודף משקל אני, דיי ממוצע לגילי אבל ההורים שלי טוענים שבגלל שאני כל היום במחשב אני חייב לעשות ספורט. האמת שהייתי עושה ספורט אם משהו היה מעניין אותי תאמינו לי כשהייתי קטן יותר עשיתי כל ספורט אפשרי (שחייה, כדורגל,כדורסל,ריצה,אופניים,ניווט, מאמן אישי ועוד) ופשוט לא אהבתי את זה. שנאתי לצאת מהבית. כל יום שהיה לי חוג הדופק שלי היה עולה בסביבות השעה של החוג כי רציצי להישאר בבית כמה שיותר. וכל פעם שכן הלכתי הייתי סופר את הדקות מתי אוכל לחזור הביתה. אני באמת לא מתחבר לזה אבל להורים שלי לא אכפת! אני מנסה להסביר להם שאני לא צריך ולא אוהב לעשות ספורט אבל הם לא רוצים להקשיב!

נ.ב. אם אתם רוצים לומר שרק לדעתי אני לא שמן אז עשינו מדידות בבית ספר ויצא שאני ממוצע.