הגיוני שאמא מנסה לגרום לבן 18 שלה לקחת הלוואה?

אנונימי בן 18 | כתב את השאלה ב-11/09/18 בשעה 20:27

אוקי אז ככה, זאת הפעם הראשונה שאני רושם פה ואני רוצה לשמוע דעות של אנשים מכאן,הורים למתבגרים, נוער וכו
אז ככה בזמן האחרון אמא שלי ממש מנסה ללחוץ עליי להביא לה כספים, היא משתמשת בזה בתור מיקוח לכל דבר וטוענת שבשביל ראש שקט אני צריך להביא לה כסף.
היא בוא נגיד לא אישה מסכנה, מקבלת מזונות בסך 3000 שקל בערך, נוסעת במכונית קיה ספורטאז 2018 וטסה לחול פעמיים בשנה וכו. ובוא נגיד יש לה מקורות אחרים לקבלת כספים.
למשהוא בזמן האחרון היא מתעלקת עליי ומצפה ממני לקחת הלוואה. השאלה שלי היא כזאת, זה לגיטימי לדעתכם שאמא תנסה בכוח לשים יד על החיסכון של הילד? שתנסה לגרום לבן 18 לקחת הלוואה? חייב לציין שכשאמרתי לה שאני לא מעוניין להיכנס לזה היא התחילה לעשות לי רגישי וממש ללחוץ עליי.

האם זה לגיטימי לדעתכם?

כן

לא

לא לגיטימי לבקש כספים מנער ועוד הלוואה

לגיטימי לבקש מנער כספים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"