בהיריון לא מתוכנן והמצב לא ברור, האם להביא ילד לעולם כשהמצב בנינו לא ברור?

מלכה בת 40 | כתבה את השאלה ב-10/09/18 בשעה 21:30

היי
אני נמצאת בזוגיות טובה וחדשה כחצי שנה.הבחור בן 35 רווק ואני גרושה פלוס 2 גדולים.נכנסנו להיריון לא מתוכנן לפני חודש וחצי.הוא מאוד רוצה את הילד ולא רוצה לשמוע על הפלה. אבל גם לא מדבר על חתונה או מגורים משותפים .כשאני מעלה את הנושא הוא אומר שנדבר על זה אחר כך והוא סוגר כל שיחה בכיוון.המשפחה שלו קיבלה אותי יפה וגם המשפחה והילדים שלי מחבבים אותו.
פשוט אני לא יודעת מה יהיה עם הקשר .וזה מאוד מעצבן אותי שהוא לא אומר בכנות מה הוא רוצה .האם להביא ילד ככה לעולם ? אני מרגישה רע עם המצב הלא ברור.מרגישה לבד בסרט.לא בטוחה שיהיה טוב .אשמח לעצות