לא נמשכת לבעלי, להתגרש או להישאר איתו בשביל הילדים? או לסבול?

חיפושית בת 41 | כתבה את השאלה ב-05/09/18 בשעה 22:06

אני נשואה 14 שנה . התחתנו בגיל 27 היום אנחנו בני 41 ויש לנו 5 ילדים ( גילאים:13, 11, 9, 6, 4) בעלי בשנים האחרונות חזר בתשובה. הדת זה כל עולמו, מגיע לבית אחרי העבודה גשהילדים רדומים ומאזיןצלשיעור תורה . מאז שחזר בתשובה מאוד מזניח את עצמו מתגלח פעם ב.... מעדיף לגדל זקן . מתלבש זוועה. לא קונה בכלל בגדים , יש לו כרס וקצת שמנמן וזה לא מפריע לו. יכול ללבוש אותו המכנס שבוע שלם , חולצות ישנות מכוערות. שום אסתטיקה. אני מטופחת . נראית ממש טוב לגילי , לא מאמינים שאני בת 41 כולם חושבים 30. אני לא נמשכת אליו בכלל . כשאנחנו שוכבים אחרי המקווה ועוד איזה פעמיים לפני המחזור הבא זה רק כדי שאספק אותו כי אני אישתו . אמרתי לו מיליון פעם בוא נקנה בגדים חדשים , תרד במשקל. תהיה יותר מטופח , אפילו אמרתי לו שאני לא נמשכת אליו. אבל הוא מתעצבן שאני אומרת לו את זה והולך . אני לא עובדת בכלל . רק מגדלת את הילדים ובבית . לכן מפחדת לעשות צעד ולהתגרש כי אני תלויה בו כלכלית וגם מפחדת להישאר לבד עם חמישה ילדים . לא יודעת מה לעשות . אני בסיוט הזה כבר כמה שנים. ולא יודעת אם להתגרש או להישאר איתו ולסבול ולהמשיך לגדל את הילדים ולהתגרש רק אחרי שהילדים יהיו ממש גדולים .