מתחם הייעוץ של איגי

יציאה מהארון - מה יוצא מזה?

היי בן 15 | כתב את השאלה ב-03/09/18 בשעה 15:40

אז היי, אני גיי בארון. את האמת, מעולם לא הרגשתי דחף רציני לצאת מהארון בזמן הקרוב, אבל אני שומע מהמון אנשים שזה כן עשה להם טוב. אני מרגיש שאם לא אצא עכשיו ואנצל את זה שאני מדבר עם חברים שלי שכולם מהקהילה בדרך זו או אחרת (ככה שכן יקבלו אותי) בשביל לעשות את הצעד הראשון, אני ממש אתחרט על זה כי יהיה לי קשה לעשות את אותו הצעד מאוחר יותר. בכל מקרה, אמנם אני בארון, אבל אני מראה הרבה תמיכה ואי-הומופוביות, ככה שמהבחינה הזו זה לא משנה לי (אם כי חבל לי שאני צריך להזהר שלא להסחף יותר מדי). אני רואה אותם גם מדברים על סרטונים של אנשים שגאים בעצמם שמעלים להם מוטיבציה לצאת, וכל פעם כשאני רואה את הסרטונים הללו באמת שקשה לי לראות את מה שהם רואים, זה לא נותן לי מוטיבציה ולא מעודד אותי לצאת.
יצא לי לשמוע מהמון אנשים מחוץ לארון שברגע שהם יצאו הם הרגישו הרבה יותר הקלה והרבה יותר נינוחות, אז אני אשמח שאם אתם חברי הקהילה מחוץ לארון תגידו לי במה זה עזר לכם ואם אתם חושבים שכדאי גם לי, או אם אתם לא או משהו, למה לי בכלל לצאת כרגע. מזכיר שאמנם אני לא מרגיש שזה יעזור לי לצאת כרגע, אבל אני מפחד שזו הזדמנות שלא תחזור שוב.