מה לעשות בנוגע לחבר מעיק שגם לא מבין רמזים עבים?

ManOfAWord בן 24 | כתב את השאלה ב-02/09/18 בשעה 10:23

היי אנשים,

יש לי שאלה לגבי חבר שהכרתי בעבודה המועדפת שלי לפני שנתיים, שסך הכל שנינו התחברנו כי הוא כדורגל וספורט בכללי וגם אני. הוא בן 21 אגב. מפה לשם שמרנו על קשר עד היום, מדי פעם נפגשים וכאלה.. למען האמת, הוא די מעיק בזה שהוא כותב הרבה הודעות וגם הודעות סתמיות כאלה של כמעט כל דבר שעובר עליו, וגם מצרף אותי לקבוצות לא קשורות כל כך..

בקיצור, אני לא מרגיש נוח להישאר בחברות שהיא לא אמיתית בתכלס, לפחות מבחינתי. אם זה שאין לנו כל כך דברים משותפים ביחד מלבד דבר אחד, או שמבחינת האישיות שלו אני לא כל כך מתחבר אבל בתכלס אף פעם לא הפריע לי ממש. אבל לאחרונה זה נהיה ממש מעיק וגם מתקשר הרבה, למרות שאמרתי לו שלא (גם מבחינת כמות ההודעות) והוא ממשיך. אבל אני יודע שאני אצא חרא אם אנתק איתו קשר כי הוא מאוד ייפגע, מצד שני גם עכשיו אני יוצא חרא ומתנהג בצורה לא אמיתית איתו.

מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"