מתחם הייעוץ של לוינסקי

שאלה 229453

הזמן

דווח

נהל

עשיתי לו מין אוראלי ונהייתה לי דלקת חניכיים ופצעים, נדבקתי במחלת מין?

רוני בת 21 | כתבה את השאלה ב-28/08/18 בשעה 17:51

היי הכרתי מישו יום ראשון לפני שבוע ירדתי לו אחרי יום התחיל לי בקטנה באיזור קטן נפיכות בחנייכים. יום שלישי שוב ניפגשתי איתו הפעם הוא גמר לי בפה וירקתי.. כשהגעתי הבית התחיל להיות לי חום זה המשיך ליום שאחרי ביום חמישי התעוררתי עם דלקת רצינית בחנייכים ושן בינה כאובה מאוד.. הלכתי לרופא שינים נתן לי אנטביוטיקה.. שישי שבת עם לקיחת האנטיביוטיקה המצב החמיר וכל הפה נהיה פצעים לבנים גם בגרון.. החום הגובה עדין נותר.. מה זה יכול להיות יש לי גם שן בינה שפתאום נזכרנ לצאת במקרה.. מ9חדת שנידבקתי במחלות מין .. בחיים לא היה לי בעיה של פצעים וכאבי חניכיים.. צריכה דחוף עזרה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"