מרגישה שאני בהריון או שהכל בראש שלי?

אנונימית בת 24 | כתבה את השאלה ב-26/08/18 בשעה 16:44

היי לכולם.. לפני שבועיים קיימתי יחסים עם בעלי מהקיום יחסים היו לי קצת כתמים (אולי זה מהחיכוך של החדירה) ויום אחרי התחיל המחזור. אני לוקחת גלולות ויצא ששכחתי את הגלולה האחרונה של החפיסה אבל הרופאה אמרה שזה בסדר רק לזכור לקחת את הגלולה הראשונה של החפיסה הבאה יום לפני של היום הקבוע. ושוב לפני שבוע קיימתי יחסים ממש אחרי שנגמר לי המחזור איזה יום- יומיים אחרי (גם שכחתי לקחת את הגלולות של יום לפני היחסים והגלולה של אותו יום של הקיום יחסים) ואחרי קיום יחסים היו לי כתמים חומים- ורוד בהיר למשך שלושה ימים, שוב אולי זה בעקבות חיכוך בזמן הקיום יחסים או שזה קשור לתחילת הריון? כי קראתי משהו על השתרשרות בתחילת הריון וזה גם כתמים חומים. היו לי גם בחילות, סחרחורת וכאבי ראש בתקופה הזאת הכל אחרי המחזור.. עדיין יש לי אבל עכשיו הרבה פחות וכמעט ולא מרגישים אז אני לא יודעת אם הכל בראש שלי מרוב שאני רוצה הריון!!!

נכון שאני לוקחת גלולות אבל אם תהיה הריון זה כמובן תהיה הריון רצוי.. כי אנחנו גם ככה מתכננים להתחיל לנסות עוד שלושה חודשים.
השאלה שלי היא מתי עושים בדיקת הריון בייתית? אני יודעת שצריך לחכות שבועיים מקיום יחסי מין אבל קראתי גם שעושים בדיקה 10-12 ימים לאחר הביוץ?
אבל מה אני עושה אם הביוץ רחוק באיזה שלושה שבועות ולא שבועיים? כי קיימתי יחסים לפני שבועיים ממש אחרי המחזור.
אם עברו שבועיים מאז קיום יחסים ועדיין לא הגעתי ליום הביוץ הבדיקה יכולה לתת תשובה אמינה? או שצריך אחרי יום הביוץ לבדוק? אני יודעת גם שבודקים כשהמחזור מאחר בכמה ימים אבל למה לחכות לאיחור המחזור אם אפשר לבדוק כמה ימים אחרי הביוץ?

מצטערת על החפירה ותודה לעונים!!!

מה לעשות? יכול להיות שזה הריון?

לדעתי הריון- לעשות בדיקה בכל מקרה

תדעי רק בעוד שבועיים

לא קשור להריון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"