רואקוטן - כמה התופעות לוואי מעיקות?

מרשמלו מעופף בת 22 | כתבה את השאלה ב-23/08/18 בשעה 17:26

היי, אין לי כמות מטורפת של חצ'קונים אבל מספיק בשביל שזה לא יעבור ויפריע לי. רופא העור אמר שאין בעיה להתחיל את הטיפול של הראוקטן במינון נמוך.
הקטע שאני מתחילה ללמוד באוקטובר ולא בא לי שהרושם הראשוני ממני יהיה מחוצקנת בטירוף עם עור אדום שמפחיד להתקרב מהתופעות לוואי.
אשמח לשמוע ממי שכבר לקח ( בבקשה תגידו גם מה המינון שלקחתם, ולכמה זמן):
1. מתי התחילה ההחמרה בפנים ומתי היא נעלמה (וכמה היא הייתה מביכה ונוראית)?
2. כמה זה קריטי להתחיל את הטיפול בחורף (אם למשל ארצה להתחיל בקיץ לפני תחילת הלימודים)?
3. איזה תופעות לוואי הרגשתם, באיזה שלב של הטיפול הופיעו ומתי הן נעלמו?
4. האם הרגשתם שהתרופה הגבילה את היום יום שלכם באיזושהי צורה?
5. האם הפצעים חזרו מתישהו אחרי סיום הטיפול? באיזו חומרה?
6. האם אתם שמחים על ההחלטה לקחת את רואקוטן?

וכל מידע אחר שאתם חושבים שיועיל לי. תודה רבה!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"