אני ובן זוגי נפרדנו לאחר שיחה על חתונה, ואני שבורה מאוד, מה נכון לדעתכם?

אורטל בת 27 | כתבה את השאלה ב-21/08/18 בשעה 21:29

היי
לפני שבוע ניהלתי שיחה עם בן זוגי על התקדמות הקשר, אנחנו 3 שנים ביחד ואפשר לומר שבגילי ומאיך שגדלתי זה מקובל להתקדם לחתונה בתקופת הזמן הזו.
זאת לא הפעם הראשונה שהנושא עולה וכמובן שתמיד הוא בא מהצד שלי, ובן זוגי לא מסוגל לשמוע על זה יותר. תמיד אחרי שיחה כזו היינו בריב של כמה ימים אפילו שבועות...
בשיחה ההיא זה יצא לגמרי מפרופורציות והוא פשוט חזר על המילים שתמיד אמר ״לא מוכן לחתונה כרגע״ ״אם את מחפשת רק להתחתן אני לא הכתובת״ ועוד משפטים דומים.
אני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ופשוט קמתי ללכת לפני שאני קורסת שם מההלם. תמיד היתה תחושה שמשהו ישתנה כשיחלוף הזמן..אבל התשובות נשארות אותן תשובות. בסך הכל היה לנו טוב ביחד, לא מושלם, אבל בסדר. יש לי רגשות עזים כלפיו, ולפעמים מרגישה שזה לא הדדי על פי התשובות הללו.
כמו שאולי הבנתם הקשר שלנו הופסק, נפרדנו בלי לומר שנפרדים. זה פשוט ברור מאליו אחרי שיחה כזאת. אני מרוסקת ולא מבינה..אם הוא איתי 3 שנים, אז הוא אוהב..אם הוא אוהב, איך הוא מסוגל להפסיד אותי רק בגלל שיחה על חתונה? לא הצמדתי לו סכין לגרון וביקשתי תאריך, אלא צפי..תכנון עתיד משותף..