מתחם הייעוץ של איגי

אני לא יודע אם אני הומו... אני לא שלם עם זה, איך להתמודד?

צריך עזרה... בן 15 | כתב את השאלה ב-23/08/18 בשעה 11:15

ברור לי שאף אחד לא יכול להביא לי תשובה לשאלה שלי חוץ ממני אבל אני חייב לשתף עם מישהו את מה שעובר עליי
יש ילד שנדלקתי עליו וזאת הפעם הראשונה שהתאהבתי בבן עכשיו גם אני לא בטוח שזה התחיל בתור אהבה זה דיי תסבך אותי זה התחיל בזה שאני וחברים שלי ראינו אותו בבית ספר ואז הם כל הזמן אמרו לי שאני גיי איתו ושאני אוהב אותו וכאלה וכל הזמן אמרתי לא לא לא ובאיזה שהוא שלב התחלתי להרגיש אליו משהו התחלתי לדבר איתו קצת ועברה חצי שנה ואני מרגיש שאני באמת אוהב אותו ויש אחד מהחברים שאז ישבו וצחקו איתי על זה סוג של יודע אני לא יודע מה באמת עובר לו בראש אם הוא חושב שאני צוחק או לא אבל הוא כן זורם עם זה כרגע דיברתי איתו כזה והוא אמר טוב תכתוב לו בעיניי זה היה טוב שהוא עדיין חושב שזה חצי צחוק אבל הוא זורם בקיצור רשמתי לו וזה הילד שאל אם אני צוחק עליו וכאלה אמרתי שלא הוא ענה שאין לו מה להגיד לי ונגמרה השיחה כמה ימים אחרי זה הוא שלח לחבר שלי הודעה אם זה אמיתי הוא כתב שהוא לא יודע כי אני ביקשתי ואמר לו לדבר איתי הוא אמר שהוא לא רוצה כמה ימים אחרי זה הוא כתב לידידה שלי באנונימי אם אני הומו היא כתבה שהיא לא עונה על זה בסטורי (באינסטגרם) ובפרטי הוא כתב לה את מהלך השיחה שלי ושלו ושהיא ענתה לו הוא נעלם ולא נכנס לצאט איתה יצא לי לדבר איתו שוב בווטסאפ סתם לכמה דקות ולפני יומיים כתבתי לו הודעה ארוכה שאני מבין שהוא לא רוצה לדבר איתי ושאולי הוא נגעל וכאלה והסברתי את עצמי כתבתי לו ששמחתי להכיר אותו ושכאן דרכנו נפרדות והוא כתב תודה ונגמרה השיחה רציתי לתת לו הרגשה שזה מאחוריו ראיתי שהוא נרתע מזה כרגע אני לא יודע מה עובר לו בראש אני יודע שהוא קטן ממני ולכן העדפתי לכתוב לו שהכל בסדר וביי כדי שהוא לא יכנס לבלבול
עכשיו אני באמת לא שלם עם זה ואני גם לא בטוח שזאת באמת אהבה אף פעם לא אהבתי בן וגם בתקופה שכביכול אהבתי אותו חיבבתי מישהי לאיזה שבוע אבל אני חושב שכן יש איתו משהו ואני רוצה להיפגש איתו אבל אני לא יודע איך לגשת לדבר איתו כי הוא טיפוס מסנן בכללי גם חברים שלו אומרים ואת חברים שלי הוא מסנן ולי הוא לא עונה אז מה לעשות בעצם כל לילה יוצא שאני לא נרדם כי במהלך היום קל לי להעלים את המחשבה עליו שהוא קופץ לי לראש כי חופש ואני עם חברים ועם המשפחה וכאלה אבל בלילה שאני במיטה לבד הוא קופץ לי לראש ואין לי מה לעשות עם זה זה מתסכל אותי כבר כמה ימים לא נרדמתי ובכיתי בגלל זה אני מבולבל לגמרי ואני לא יודע מה לעשות