מתחילה להיכנס לדיכאון בטירונות, איך מרימים את עצמי?

יעל בת 19 | כתבה את השאלה ב-18/08/18 בשעה 09:22

היה לי ביטחון עצמי שאף אחד לא עירער (בניתי אותו בדרך הקשה), ידעתי מה אני שווה - יחס מזלזל לא הזיז לי, הייתי אדישה להכל, אנשים שלא שווים את זה לא הזיזו לי את העפעף, הלכתי עם ראש מורם. אבל עכשיו? הכל השתנה.
התגייסתי, הכל התחיל טוב ויפה הרגשתי בטוחה בעצמי, הייתי חברותית אבל הבנות בטירונות הורידו לי את הביטחון לגמרי.
זה התחיל בחיקויים שלי (שהיו בצחוק הם עשו את זה לכולם אבל קשה לי כשמזלזלים בי), לקחתי את זה בהכי סבבה אבל זה המשיך והמשיך ואז פשוט ירד לי המצב רוח ונסגרתי כלפיי אנשים. בזמן שנסגרתי השאר התגבשו ואני נשארתי עם המצב רוח החרא שהצטבר והצטבר גם מהמשמעת הזוועתית (טירונות 03) וגם מהבנות ההן..
זה הגיע למצב שאני פשוט לא אני - כולם מזלזלים באינטליגנציה שלי, חושבים שאני טיפשה ומנסים להריץ עליי דאחקות (מרושם ראשוני אני תמיד נראית סתומה אבל אני בכלל לא.) זה ממשיך לזה שאנשים מרחמים עליי, שואלים אותי אם יש לי חברות במציאות, מנסים להתחבר אליי בכוח כי חושבים שאני לבד.
אין לי כוח לכל זה, אני רוצה ללכת לקב״ן ולבקש תפקיד חדש אבל משהו אומר לי שלא ישימו עליי.
אין לי שמץ מה לעשות, איך להחזיר לעצמי את הביטחון? איך אני עושה את זה אחרי שיצרתי רושם ראשוני של מסכנה?
בחיים שלי לא הייתי כזאת, בעבודה שלי ובכל מקום כולם אהבו אותי, רדפו אחריי, הרגשתי נאהבת, הייתי אני - אבל עכשיו אני פשוט שבורה מבפנים לגמרי.
מה עושים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"