נפרדנו כי הוא טס לדרום אמריקה, למה הוא טוען ומראה שהוא אוהב אותי ואז טס?

עדן בת 21 | כתבה את השאלה ב-18/08/18 בשעה 19:45

Long story short
אני והאקס שלי היינו כמה שנים טובות ביחד, עברנו את התיכון, את הצבא ואפילו טסנו ביחד למרכז אמריקה לחודש וקצת לפני כמה חודשים.
בשנה האחרונה הוא החליט שאחרי הצבא הוא חייב לטוס לדרום אמריקה ושזה הטיול של החיים שלו.
אחרי חודשים של בכי ובלבול החלטנו שאנחנו מנצלים את הזמן שנותר לנו וכשהוא יטוס נפרד כי הוא טס לתקופה ארוכה ודיי רמז שהוא רוצה להתנתק מהכל ולא יכול להבטיח לי שנדבר הרבה כמו שאני רוצה ומצפה..
חשוב לי לציין שהוא הראה כל התקופה הזאת אהבה מטורפת, ניצל כל רגע איתי ונפגש איתי מתי שיכל
וזה מה שמשגע אותי.. אתה טוען ומראה שאתה אוהב אותי, אומר לי שאני אהבת חייך ושאתה לא תמצא מישהי כמוני
ובכל זאת מחליט לטוס לתקופה ארוכה לדרום אמריקה בידיעה שהקשר בנינו יגמר.
אנשים שעברו את זה חייבת להבין את היכולת לעזוב מישה/י שאת/ה אוהב/ת בידיעה שתפרדו