משכיר דירה לבד כבר הרבה זמן מרגיש בדידות נוראה בלי בת זוג בלי כלום אין לי כוחות יותר מה עליי לעשות?

גבר בן 24 | כתב את השאלה ב-18/08/18 בשעה 11:40

כבר הרבה זמן שאני לבד בדירה , אני משכיר דירה לבדי בירושלים ללא שותפים שכירות כמעט כמו כולם 3000 בחודש בערך אני בן 24 ואני גם נראה יחסית טוב אני לא מכוער או משהו להפך דווקא יש לי גוף די חטוב ידיים חזה גב קוביות ואני גם רוב הזמן שזוף וגם לא שעיר בכלל ! ספרדי מרוקאי . ובפנים גם סבבה לא מכוער פשוט אני מרגיש שכאילו אין לי מזל בקטע של הזוגיות אני כבר 4 שנים בלי חברה לבד לא מצליח למצוא אהבה אני כבר מרוסק אין לי כוחות יותר להמשיך כאילו חסום לי המזל ! מרגיש כל הזמן בודד , עצוב וחרדתי . ובלילה בכלל אני משתגע בדירה משחק בסוני או רואה טלוויזיה כמו איזה זקן .. למה היום כל כך קשה למצוא אהבה הולך לעבודה בבוקר וחוזר בערב בשביל מה? מה הטעם בכלל וככה זה כל יום וכל יום והזמן עובר והחודשים עוברים ... אגב חשוב לציין שאין לי לא פייסבוק ולא אינסטגרם אני לא נמצא ברשתות החברתיות כי אני פשוט לא מתחבר לזה חושב שזה בזבוז זמן וממכר כל היום להיות עם הראש תקוע בטלפון כמו מומיה , אני יותר מהדור של פעם למרות גילי הצעיר ואני גם שומע שירים ישנים של 80s 90s . באנגלית כמובן כי הם הכי יפים לדעתי אני גם קצת ביישן ורגיש למשל כל פעם שאני רואה מישהי בערך בגילי צעירה שמצאת חן בעיניי אני מפחד לגשת אליה חושש מדחייה ואז אני אפגע . אני כבר מיואש אני מפחד שאשאר לבד כל החיים , מה עליי לעשות ??? אף פעם לא ניסיתי אפילו להתחיל עם מישהי כי אני מפחד מהתגובה , אני יודע כמה נשים הן קשות וחזקות נפשית , ואפילו שבנות לפעמים עושות לי עיניים אני מחזיר כזה אבל מפחד לגשת .... אני מנסה להניח תפילין למרות שאני לא דתי בכלל מנסה להתחבר להשם .. ולבקש והכל ואני גם תורם הרבה צדקה ועוזר לקשישים ועדיין לא מסתדר לי כלום בחיים האלה . כאילו המזל חסום ! מה עליי לעשות ?? בבקשה עזרה אנשים ...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"