להתגבר על האקסית בעזרת סטוץ. כן או לא?

יואב בן 16 | כתב את השאלה ב-16/08/18 בשעה 10:26

נפרדתי בדיוק מחברה שלי חארי יותר משנה וחצי שהיינו ביחד אבל אני שלם לגמרי עם ההחלטה שלי, אני כבר חודש שקלתי להיפרד ממנה לפני שעשיתי את זה... ולפני יומיים החלטתי ללכת עד הסוף ולסיים את הקשר הזה, ולא רק שאני לא עצוב, אני אפילו מרגיש הקלה גדולה. אחרי הרבה זמן שלא יכולתי אני סוף סוף יכול לקבל קצת זמן לעצמי, בלי להיות חייב להתחשב כל הזמן ובלי להיות מחוייב. אני יכול להתחיל עם מי שאני רוצה, אני יכול לעשות מה שאני רק רוצה.
בכל מקרה לאחרונה חזרתי לדבר עם ידידה טובה שלי שגם איתה היה לי קטע מאוד מאוד חזק, לפני שלוש שנים, לפני שנתיים, ואפילו בשנה שעברה. היו בינינו כבר כמה קטעים רומנטים חזקים מאוד. ואחרי שהיא שמעה שאני והחברה שלי נפרדנו יצא לנו לעשות שיחה ומסתבר שאיכשהו הבנו מהשיחה הזו ששנינו מחפשים סטוץ... אני צריך מישהי שתעזור לי לשכוח ולעבור את הפרידה הטרייה והיא צריכה מישהו שיספק לה סוף סוף את הנשיקה והחוויה המינית הראשונה שלה אחרי שהיא התייאשה ממישהו שהייתה בקטע שלו הרבה מאוד זמן.. שנינו סיכמנו שאנחנו לא רוצים לשכב או משהו מכיוון שאנחנו רק בני 16 ושאנחנו לא רוצים שהפעם הראשונה שלנו תהיה בסטוץ.. אבל שכן אפשר להתפשט ולזרום ושהיא תמצוץ לי ותביא לי ביד ואני כנל לגבייה... עכשיו השאלה שלי היא האם זה רעיון טוב או לא. מצד אחד היא שווה בטירוף... וזה באמת משהו ששנינו צריכים כדי להתפרק ולהתקדם הלאה. מצד שני עם המדינה המעאפנה שלנו אם נריב היא בשנייה יכולה לרוץ לספר לכולם שאנסתי אותה ושהיא בכלל לא רצתה ואז אני אסתבך... וגם בכלל אם זה רעיון טוב מבחינת להיות בסטוץ עם מישהי...

מה לפי דעתכם כדאי לעשות ?

אם זה משהו ששניכם רוצים וצריכים פשוט תעשו את זה

זה לא רעיון חכם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"