אף פעם לא היה לי חבר, למה אני לא מצליחה למצוא מישהו?

צריכה עצה בת 23 | כתבה את השאלה ב-15/08/18 בשעה 17:16

אז כן כמו שאמרתי בכותרת אז אף פעם לא היה לי חבר ולו 1 לא חוויתי אהבה מקרוב רק מרחוק שזה לראות זוגות אחרים מהצד ולקנא . אני מאוד מאוד רוצה למצוא חבר והכל אבל אני לא יודעת למה אני לא מצליחה למצוא . אני מחפשת מישהו רציני בוגר . אבל אני לא מצליחה למצוא אני עובדת בחנות צעצועים ואיך שאני נראת עם המדים בעבודה לעומת שאני בבגדים הרגילים שלי זה הבדל גדול וכן בעבודה אני רואה בנים שהם חמודים והכל והגיל שלי אבל עדיין . אני לא יודעת מה אני עושה או מה אני משדרת אבל פשוט כל דבר קורה לי ההיפך עד שאני חושבת שמצאתי מישהו והכל אז פתאום באמצע הבום הגדול שזה מה שתמיד קורה לי וזה שהוא תפוס ויש לו חברה או שהוא לא מעוניין יוצא לי מצב שאני מקבלת רק תשובה שלילית . אני עדיין לא התייאשתי והכל אבל אני כן רוצה למצוא מישהו .
וכבר קורה שצוחקים עלי בעין עקומה וצוחקים עלי בגלל זה שאני רווקה ושאף פעם לא היה לי חבר ולא צוותי את כל הדברים מסביב .
ואני עם עצמי חושבים אבל אני באמת לא יודעת מה יש בי שכל כך דוחה אותי בהם.
אני מאוד נמוכה זה הדבר היחיד
חוץ מזה אני כן מאוד אסטתית יפה מטופחת ויש לי עבודה ומקצוע והכל אני אתחיל ללמוד באוקטובר כמו כולם אבל עדיין .
מה שכן אני כמעט ולא יוצאת כי אני לא אוהבת את כל הפאבים והמועדונים לא מתחברת לאווירה שם .
ולמצוא של מישהו ......
מה אתם הייתם עושים במקומי או אפילו אומרים לאנשים ששואלים אותי למה אין לי חבר ואף פעם לא היה . אני פשוט מנסה תמיד להחליף נושא או שלא עונה כי יש את אלה שיצחקו עלי ויגידו מה את רצינית איך ולמה ?
אבל אני באמת לא יודעת מה לא בסדר איתי זה שאני שקטה מדי או זה שאני לא יוזמת . אני לא מהאלה שיגשו ויתחילו עם מישהו אני בדיוק ההיפך מחכה שמישהו יתחיל איתי .
אני לא רוצה שייצא מצב שבעתיד שאהיה יותר גדולה אני עדיין אהיה ככה בלי אף אחד לידי . ושאשאר תמיד הרווקה הנצחית בלי אף אחד
וזו שצוחקים עליה כי אף פעם לא היה לי חבר .