בזמן האחרון אני מגלה משיכה חדשה במין וזה BDSM. איך להגיד לחבר?

אנונימית בת 90 | כתבה את השאלה ב-14/08/18 בשעה 22:16

שלום אסקפיפול,
המצב שלי טיפה מסובך ואני לא יודעת אם אפשר באמת לעשות בנוגע לזה משהו, אבל אשמח שלפחות תגידו לי מה דעתכם ומה אולי כדאי לי לעשות..

יש לי חבר, אנחנו קרובים לשנה ביחד, אנחנו מקיימים יחסי מין רגילים, שום דבר מסובך מדי, פשוט פוזות לפעמים שונות..
אני יודעת שהוא נגד סאדו (BDSM) ואני יודעת טוב מאוד שהוא בחיים לא יסכים להכאיב לי גם אם אני אבקש..
אבל הבעיתיות הנוספת כאן היא שאני רק מגלה לאט לאט למה אני נמשכת, אני יודעת לדוגמה שכיסוי עיניים, אזיקים, קשירות, סטירות (בתחת) ושליטה עלי אני אוהבת (למרות שלא ניסיתי אף אחד מהם אני מרגישה שאני ממש נמשכת לזה ורוצה לנסות), אבל יש גם הצלפות ודברים הרבה יותר כואבים שאני לא ממש רוצה לנסות כי אני לא הכי חובבת כאב..
ונגיד והוא יסכים, יש כמה בעיות נוספות..
אנחנו מתחת ל18, ככה שאין לנו בדיוק בית שאפשר להרעיש בו וגם מפחיד לקחת את הסיכון שאני אהיה קשורה ופתאום ההורים באים..
וגם אסור לנו להכנס לחנות מין בגלל הגיל, ואין לנו תקציב לדברים האלה :/
וגם נגיד והיה לי צעצוע מין, לא היה לי איפה להחביא אותו..
אז אני מרגישה ממש להוטה לנסות את הדברים האלה, אבל אני לא מרגישה שיש לי את הסבלנות לחכות עוד כמה שנים טובות.
אני מפחדת לשאול את חבר שלי בנוגע לזה, אני מפחדת שהוא יחשוב שהשתגעתי או שאני מוזרה שרוצה כאב, הוא אף פעם לא מבקש לנסות משהו חדש וזה ממש מביך בשבילי ואני מרגישה שאני מגזימה בגלל הגיל שלי ובגלל שהמשיכה היא טיפה.. מזעזעת אני מניחה.
מה אתם חושבים?

תחכי עם זה

תשאלי אותו ואם הוא יסכים אז תשתמשו בבגד כלשהו

תשכחי מזה, השתגעת

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"