סובלת מעור פנים נוראי שנים ולא יודעת מה לעשות, מה יכול לעזור?

מישהי בת 25 | כתבה את השאלה ב-06/08/18 בשעה 15:27

יש לי בעיה שממש מטרידה אותי שנים ואני לא ממש הצלחתי למצוא לה פתרון עד היום ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי
אני סובלת מעור בעייתי שמוריד לי את הביטחון כבר שנים בתור נערה סבלתי ממלא פצעים שחורים ומה לא היו כל הזמן מעירים לי על העור שלי וזה משהו שממש הוריד לי את הביטחון
היום אני כבר לא סובלת מפצעים ופצעונים הבעיה שהמרקם של העור שלי מכוער ולא מכוער בקטע נורמלי זה פשוט ניראה נורא העור שלי עבה ויש לי נקבוביות במצח ובכנפות האף ואני ממש נבוכה מהמראה שלו
אני לא שמה מייקאפים ואיפור כבד אני מעדיפה איפור קליל וטבעי יותר
אני שמה פודרה זה ניראה מעולה בשמונה תשע שעות שזה על העור הבעיה שאחרי כמה שעות בעבודה זה פשוט ניראה נורא העור שלי מבריק ונוצץ והנקבוביות מורחבות כמו לא יודעת מה אני כל נבוכה וזה כל כך מוריד לי את הביטחון לדבר עם אנשים אני מרגישה שאני ניראית כמו קרפדה באותו רגע
שלא נדבר על בנים זה גורם לי להרגיש כל כך לא יפה שזה גורם לי לא לרצות לדבר עם אף אחד ולפעמים שבנים ניגשים אליי אני משפילה מבט כי אני מרגישה לא יפה מספיק באותו הרגע
אני בחורה מטופחת והמון אנשים סביבי מפרגנים ואומרים שאני יפה וחתיכה הבעיה שהאיפור נימרח או אחרי כמה שעות בשמש ובחום אני מרגישה שאני ניראית פשוט נורא ואני מרגישה שהרבה פעמים שאני מדברת עם אנשים שזה קורה הם מסתכלים במבט בוחן
אני כן מטפחת את העור נכון שמה מסכות חימר פחם שותפת אותו בזמן וכו
הלכתי למלא רופאות עור ולקוסמטיקאיות שאמרו שזה לא נורא מבחינה קוסמטית ושאין מה לעשות חוץ מלהשתמש מחומרים מקלפים שגורמים לפיגמנטציה ולהזדקנות בטווח הרחוק
אני כבר מיואשת הביטחון העצמי שלי בריצפה כבר בגלל זה אשמח לעצות

הייתם יוצאים עם מישהי כזו?

ברור

אולי

לא זה גועל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"