אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אנשים מסתכלים עליי בתור ארנק, מתוסכלת לגמרי... מה לעשות?

דניאל בת 25 | כתבה את השאלה ב-04/08/18 בשעה 20:33

כמו שכתוב בכותרת, חברים בעבודה, חברים מחוץ לעבודה ומשפחה מסתכלים עליי בתור ארנק ולא נראה כי מעניין אותם משהו חוץ מהכסף שלי.

אני אכתוב כמה פרטי רקע וזה לא מתוך שחצנות, רוצה שתבינו את העניין הכללי.

בת יחידה לאם חד הורית. אמי הרוויחה המון בחיים, התאמצה בשביל הכסף שלה ועבדה קשה בהרצאות ובפסיכולוגיה. כיום היא מאוד עשירה ויכולה להשיג כל מה שהיא רוצה. היא הציעה לי סכום כסף שיכול לממן אותי, את ילדיי ונכדיי (אם יהיו לי).

סירבתי והיום אני עובדת קשה ומרוויחה הרבה בהיי -טק. כשהבינו מי אמא שלי היה חיוך פה ושם אבל לא ניסו לנצל אותי או להתחבר אליי בשביל זה. רק מאז שנעשיתי מבוססת בעצמי כל הקרובים אליי מבקשים כסף בדרכים מתוחכמות, מתנהגים אליי בנחמדות מוגזמת ועושים בשבילי דברים, בסופו של דבר בשביל הכסף שלי. אפילו בני דודים שלי ומשפחה יחסית רחוקה באים לבקר כאילו בגלל שהתגעגעו ותמיד מבקשים כסף לדברים מסוימים. פעם אחת נתתי למשפחה רחוקה סביבות ה15000 שקלים למשהו והבטיחו שיחזירו לי. לא החזירו כמובן ובסוף גיליתי שבמקום לשלם על חובות הם נסעו לחופשה על חשבוני. מאז הם לא מפסיקים לחזור בשביל עוד כסף.

מה אני צריכה לעשות?

מה כדאי לעשות?

להתנתק מכולם (אהיה מאוד בודדה בלעדיהם)

לספוג את האש (קשה נפשית)

אפשרות אחרת (בבקשה תכתבו לי בתגובות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"