האם תיתכן אהבה בלי סקס? היא שיתפה אותי שהיא לא מרגישה משיכה כלפי בכל הנוגע לסקס

תרד בן 27 | כתב את השאלה ב-03/08/18 בשעה 20:21

אני יוצא עם מישהי כחודש. אנחנו נוגעים אחד בשני המון, יש לנו אינטימיות מאוד גדולה ואנחנו מרגישים שאנחנו יכולים להתחבק לנצח. הולכים יד ביחד ברחוב, מתקרבלים בלילות והכל מרגיש מושלם חוץ מזה שאין לנו כמעט סקס.

כשפתחתי את הנושא באופן ישיר, היא שיתפה אותי שהיא לא מרגישה משיכה כלפי בכל הנוגע לסקס. נעים לה מאוד להיות איתי, לגעת בי ולהתחבק אבל כזה מגיע לנשיקות או לסקס היא מרגישה שזה לא הכי מתאים.

האם זה אומר שהיא נמשכת אליי אבל לא בצורה מינית? (יש בכלל חיה כזאת?)
האם כדאי לסיים את הקשר או להמתין עוד שאולי משהו ישתנה?
מה עוד אפשר לעשות?