אני צריך שמישהו ירגיע אותי, זה בכל זאת מסוכן שנתתי את הפרטים שלי?

Funny Boy בן 21 | כתב את השאלה ב-04/08/18 בשעה 17:29

אוקיי אז ככה, ראיתי מודעה בפייסבוק פעם שעברה על חברה שקוראים לה איטרייב זאת חברה שעוסקת במסחר באינטרנט דרופשיפינג וזה... עכשיו מילאתי פרטים באתר ולא הפסיקו להתקשר אליי משם וכל פעם שהיו מתקשרים אז הייתי מנתק והיום אמרתי יאללה ניתן לזה הזדמנות נשמע מה זה וזה נשמע לי מעניין כי תמיד רציתי לעסוק בזה אז דיברתי עם איזה נציג שמה איזה חצי שעה אם לא יותר והוא הסביר לי ופירט לי ממש על הכל וזה נשמע לי ממש אמין דיבר איתי והכל סבבה ואמר שזה קורס שמלמד אותי הכל ושאני באמת יכול להצליח בזה וכאלה הקורס עולה 5400 שקל אבל אני משלם כל חודש איזה 400 ומשהו אז אמרתי לעצמי יאללה מה יש לי להפסיד... אז נתתי לו לבסוף את התעודת זהות ואת פרטי האשראי שלי עכשיו אני בן אדם נורא חשדן אבל כשראיתי שהוא שלח לי קבלה באימייל עם הכתובת שלהם ואיפה הם נמצאים בדיוק אז נרגעתי ויש להם גם אתר אינטרנט ועמוד בפייסבוק הכל מסודר וזה וגם לא ראיתי שמישהו התלונן על החברה הזאת עד עכשיו... הנציג הזה אמר לי שבעוד כמה זמן הם יתחילו לשלוח לי את הקורס דרך האימייל + שיחת טלפון עם מדריך. אתם חושבים שזה בכל זאת מסוכן שנתתי את הפרטים שלי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"