איבדתי שליטה על ההשמנה, איך להתאפס על עצמי?

יוסי בן 18 | כתב את השאלה ב-04/08/18 בשעה 10:44

שלום אני אומנם לא שמן במצב בלתי הפיך אבל אני במצב של משקל עודף, אני תמיד הייתי משמין ומרזה חזרה אך בשנה האחרונה אני פשוט לא מצליח להשתלט על עצמי זה מגיע למצב שאני מתחיל דיאטה ואחרי יומיים מפסיק ונשבר,הייתי כבר אצל דיאטנית ולקחתי תפריט מסודר להרזייה אך אני לא מצליח להתמיד בו, אני לא רוצה להגיע למצב קשה, מה שיחסית מעורר אותי זה שהחלו להיווצר לי סימני מתיחה על הגוף שגדלים כתוצאה מההשמנה אך עדיין אני מוצא את עצמי נשבר, מגיע הביתה אחרי יום שלם של עבודה אוכל לא מסודר ובכמול ולא מצליח לשמור על סדר תזונתי או להפך יום שלם בבית שהמקרר שלי עובר חגיגה. אני יודע שהמצב רע ואני מרגיש גם בהתמכרות מסויימת. דרך אגב גם ניסיתי להתמיד בספורט ולא הצלחתי וגם בעבר שהצלחתי זה היה גג לחודשיים ואז חזרה למנהגים הרעים.
אני אשמח לטיפים מכל אחד איך אני יכול להתאפס להחזיק את עצמי לשלוט בעצמי.
תודה מראש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"