האם אני יכול להיכנס לכלא מרצון בלי לבצע אף פשע או להיות רשום בפלילים?

קוקי בן 27 | כתב את השאלה ב-31/07/18 בשעה 09:53

להבנתי, אם היה אפשר להיכנס לכלא ללא עונש פלילי הדבר היה עושה פלאים למדינה ותושביה.
תמיד ישנם אנשים המחפשים לעבור שקט נפשי או מסע רוחני כלשהו אם היו יכולים להגביל את אורכו ליום/3/שבוע או שנה עד לניקוי התודעתי המיוחל.
בארה"ב יש יותר אסירים מבכל העולם ביחד, אם כאן בישראל נוכל לבחור להיכנס לבתי הכלא מרצון מבלי להכתים את שמנו הטוב, כדי להתבודד לרגע ולעזור לעצמנו, נגרום לאנשים לרצות להגשים עצמם בחיים שמחוץ לכותלי הכלא ונבין כולנו עם הזמן שהכלא שלנו היא התודעה שלנו עצמנו, יהיה לאנשים זמן להרהר לפני שביצעו מעשה שעשויים להתחרט עליו ולהיכנס בגינו למאסר.
אפשר למתג את הפרויקט כהגנה/כהתנקות מטכנולוגיה או 1000 נישות שונות ומגוונות, אני בטוח שהיינו מוצאים לזה ביקוש ואולי אפילו כעסק תיירותי בחסות המדינה
מחוסרי דיור יוכלו לבחור בכלא כמחסה מדיני וקבלת שיקום עבור יצירת עתיד אישי מזהיר יותר מזה שהביא אותם למקום מלכתחילה.
סליחה שאני מעלה את זה אבל אם העליתי נושא כזה מוזר לדיון, אם מחבלים יכולים לעשות תואר בכלא בחסות המדינה למה אני לא יכול לקבל כתושב המדינה לכל הפחות את אותה הזכות? מבלי לפשוע!!

האם אני יכול להיכנס לכלא מרצון בלי לבצע אף פשע או להיות רשום בפלילים?

כן

לא

אם יש אפשרות חוקית אנחנו פותחים עסק ביחד!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"