אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

בזוגיות עם גבר מבוגר ב-25 שנים, יש לו סיכוי למחלות גנטיות ופגמים ומומים לתינוק?

לירי (: בת 20 | כתבה את השאלה ב-26/07/18 בשעה 21:27

היי.
אני בזוגיות עם גבר שמבוגר ממני ב 25 שנים. כן. אני יודעת עד כמה זה מוזר, נורא, הזוי, לא כדאי.. ממש כמו להכניס ראש בריא למיטה חולה. ואם לא די בכך, אז הוא גם מעשן. ועד לפני חצי שנה שתה לא מעט.

אני בת 20, אחרי צבא, מתחילה ללמוד לתואר, ועובדת במקביל.
אני מתחילה לחשוב כבר על העתיד.
( קודם כל - אם יש ספק , הוא האהבה הכי גדולה שלי בחיים. אני לא אמצא דבר כזה ואני גם לא מחפשת. מהבחינה הזאת - אני הכי שלמה עם עצמי בעולם, זה פשוט החצי השני שלי ,אבל באמת )

מה שהתחיל להטריד אותי זה עניין הילדים, ההריון . אני מאוד רוצה ילדים ,לפחות 4.
והתחלתי לקרוא מאמרים שמי שעושה ילד בגיל מבוגר (מצד הגבר כמובן) יש לו סיכוי למחלות גנטיות ופגמים ומומים ..

אני לא יודעת מה לעשות .. מאז שקראתי אין מנוחה לראש שלי. זה החלום שלנו .. בבקשה , מה לעשות ? איך לפעול ? למי ללכת ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"