מחוללת פריינדזואון עם בעיה, נמאס לי להימנע מזוגיות בגלל חיפוש אחרי סיפור מהאגדות

נערה מתוסבכת בת 18 | כתבה את השאלה ב-21/07/18 בשעה 11:05

ידיד ממש טוב שלי ואני נפגשנו בפעם השנייה היום ואנחנו מכירים (דרך חברה משותפת) קרוב לארבעה חודשים, דיברנו בוואצפ רוב הזמן

הוא בנאדם ממש נחמד והיום בסוף המפגש הוא רמז בצורה מאוד מאוד עבה שהוא היה רוצה להיות חבר שלי, אבל סירבתי בנימוס

עכשיו, אני במצב ממש מסובך ואני לא בטוחה מה אני באמת רוצה, פשוט זה מרגיש לי שבכל פעם שמישהו רוצה אותי - אני לא יכולה להחזיר באותו מטבע..

ממש כאילו אני מחפשת אנשים שלא רוצים אותי

והכרתי גם מישהו כזה: קרוב לשנה וחצי דיברנו באינטרנט, לא נפגשנו אבל היו הרבה פעמים שזה כמעט קרה וממש נקשרתי לאותו בנאדם, אפילו שהוא התנהג די מגעיל לפעמים (היו הרבה פעמים שפשוט נשברתי בגללו ובכיתי), אבל משום מה דווקא אותו כן אהבתי..
הרגשתי שהוא באמת מכיר אותי, שעזרתי לו ממש ושדברים באמת יוכלו לעבוד בינינו

אבל.. קרו דברים וניתקנו קשר לפני חודש בערך וזה עדיין מרגיש לי ממש טרי (אחרי שדיברנו ממש כל יום כל היום במשך שנה וחצי, רק בשביל שתבינו את סדר גודל היחסים שהיו בינינו)

כשאותו ידיד של היום שאל את מה שהוא שאל, אמרתי שאני לא רוצה זוגיות כרגע בגלל זה, אבל אני לא בטוחה שזו באמת הסיבה..
אני פשוט לא יודעת מה הסיבה, אני לא בטוחה אל אני מרגישה לגביו ולגבי הכל וזה ממש מעיק עלי

ועכשיו אני מרגישה בנאדם ממש רע, כי הידיד באמת מאוד נחמד, הוא אפילו עשה את כל הדרך עד אליי בשביל המפגש (שעתיים נסיעה) ואולי פשוט השליתי אותו בלי להבין את זה..

אני באמת לא בטוחה איך אני מרגישה לגביו ועכשיו ממש לא נעים לי על זה שסירבתי..
נמאס לי למנוע מעצמי זוגיות בגלל חיפוש אחרי סיפור מהאגדות, אבל אני גם לא רוצה לכפות על עצמי משהו שלא נראה לי..

אם הייתם במקומי - מה הייתם עושים?